在校生インタビュー

☆学びたい環境がすべて整っている学校です M.Yさん(中学2年)
小4から小6までアメリカのアトランタで現地校に通いました。山脇は英語教育をはじめとした学業、施設、部活、学外の活動と、私の学びたい環境がすべて整っている学校です。また、一人ひとりの発想を大切にしてくれて、英語の授業でも自由に意見を表現できるので、楽しく学べます。今後の目標はさらに英語力を高めて、海外留学をすること。そして多くの人と関わることで視野を広げて、将来は国際社会で人の役に立てるようになりたいと思っています。

☆日本文化も学び、知識の幅が広がります S.Rさん(中学3年)
5歳から10歳までニューヨークにいて、現地校に通っていました。山脇はネイティブの先生の授業が毎日あって英語力をキープできるだけでなく、華道や礼法、合気道などアメリカでは触れられなかった日本文化も学べるところが気に入っています。また、季節ごとにイベントが行われたり、国語の授業で「知の技法」を学ぶなど知識の幅を広げる機会も多く、学習内容はとても充実しています。英語も、難しい文章を読むことでさらにレベルアップできました。

MESSAGE FROM STUDENTS & EI TEACHER

The Adventure Starts Here !

グラント ロバートソン Grant Robertson

Welcome to English Island! My name is Grant Robertson. I am the senior teacher in English Island. I have been teaching in Japan for nearly 20 years and I can honestly say that the program and facilities in English Island are incredible and very unique. Including myself,there are 5 experienced native English teachers at Yamawaki and together we strive to create a friendly,relaxed atmosphere inside and outside the classroom.We also endeavor to make the lesson educational,enjoyable,Interesting and challeng for all our students.We look forward to meeting you soon!